PZB je

IGRA IZAZOVA. Rođendanska zabava, šetnja sa prijateljima, turistička šetnja, izlet, razonoda posle posla, porodična avantura, učionica u prirodi. Potraga za blagom – PZB je jedinstveni način da otkrijete tajne svoga grada ili drugog mesta. Komplet PZB sadrži mapu i kartice i sve što je potrebno da uspešno obavite zadatke duž staze. PZB se igra u pratnji dva PZB voditelja ili samostalno. Možete kupiti gotove komplete ili naručiti izradu novih na osnovu mesta koje sami birate. Za bliže informacije o PZB programima pogledajte ostale PZB strane. Krenite u POTRAGU ZA BLAGOM!

PRIJATELJ JE BLAGO!

2013

05. jul Potraga za blagom na Naxi plaži

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave:3.7.2013. - 11:15:00

Potraga za blagom je u petak od 19.00 – 20.00 časova na Naxi plaži.

Na plaži će biti postavljen pult "Potraga za blagom", dođite i prijavite svoju ekipu do 5 članova. Svaka ekipa će dobiti komplet sa mapom, karticama i materijalima potrebnim za rešavanje zadataka. Na mapi je ucrtana Potraga za blagom staza duž koje treba obaviti određene zadatke. Kartica sadrži sliku mesta koje treba pronaći i zagonetku – zadatak. 

Igra je ograničena na 30 minuta, a ekipa koja najbrže uspešno obavi sve zadatke i vrati se do pulta dobija super nagrade.
Ekipama koje prekorače vremensko ograničenje od 30 minuta računaju se kazneni poeni. 

Igra je namenjena igračima bilo kog uzrasta. 
Prijavite sebe i svoje prijatelje ili pozovite i svoje roditelje da vam se pridruže i zajedno sa vama krenu u potragu za blagom!

27. april Potraga za blagom na premijeri filma 'Ted - izgubljeni pustolov 3D'

Autor: R. Jeremić 25.04.2013. - 13:38

Povodom premijere komične 3D avanture "Ted - izgubljeni pustolov", 27. aprila u Food Court-u u TC "Ušće" od 12 do 14 sati biće organizovana "Potraga za blagom", a na projekciji filma u 14:15 sati u bioskopu Kolosej gledaocima će se predstaviti glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, Nebojša Milovanović i Dušica Novaković.

Distributerska kuća MCF MegaCom Film i udruženje građanja “Tim za obrazovanje i kulturu – TOK” u subotu će prirediti dinamičnu zabavu koja će mališanima približiti svet pustolova Teda Kamenovića.
Pomoću mape i kartica, kroz zajedničko odgonetanje i rešavanje zadataka, timovi učesnika će pokušati da otkriju šta je blago i gde se nalazi.
Pobednički tim će osvojiti vredne nagrade iz filma "Ted - izgubljeni pustolov 3D".

2012

 

16. oktobar Potraga za blagom na Kids festu

Udruženje „Tim za obrazovanje i kulturu - TOK“ se na Kids festu predstavlja izazovnom igrom „Potraga za blagom - PZB“. Danas je u igri učestvovalo sedamdesetoro dece osnovnoškolskog uzrasta koji su došli da odgledaju film iz filmskog programa. Drugi PZB krug će se održati u četvrtak, 18.oktobra od 10:30 do 11:30. Posetioci nakon prijavljivanja ekipe kod PZB tačke u Domu sindikata dobijaju komplet za igru. Za 30 minuta treba izvršiti što više zadataka. Pomoću mape i kartica, kroz zajedničko odgonetanje i rešavanje zadataka, igrači pokušavaju da otkriju šta je blago i gde se nalazi. Blago koje sa svima deli PZB Tim je radost igre i druženja.  


20. jul Potraga za blagom na Naxi plaži 2

Na plaži je ćup sakriven, dalje kuda znaćeš, kada bude otkriven,
Ne propustite potragu za blagom, čitajte redom kartice, krenite mape tragom!

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 18.07.2012. - 11:50:00

Dođite na Ušće Open Air jer vas Naxi plaža poziva da učestvujete u Potrazi za blagom u petak 20. jula od 18 časova. 

13. jul Potraga za blagom na Naxi plaži 1

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 10.07.2012. - 15:05:00

Dođite na Ušće Open Air jer vas Naxi plaža poziva da učestvujete u Potrazi za blagom u petak 13. jula od 18 časova.
 
Kod plaže će biti postavljen pult Potraga za blagom dođite i prijavite svoju ekipu do 5 članova. Svaka ekipa će dobiti komplet sa mapom, karticama i materijalima potrebnim za rešavanje zadataka.
Na mapi je ucrtana Potraga za blagom staza duž koje treba obaviti određene zadatke.

Kartica sadrži sliku mesta koje treba pronaći i zagonetku – zadatak.

Igra je ograničena na 30 minuta, a ekipa koja najbrže uspešno obavi sve zadatke i vrati se do pulta dobija super nagrade.
Ekipama koje prekorače vremensko ograničenje od 30 minuta računaju se kazneni poeni.

Igra je namenjena igračima bilo kog uzrasta.
Prijavite sebe i svoje prijatelje,ili pozovite i svoje roditelje da vam se pridruže i zajedno sa vama krenu u potragu za blagom!